Long line kontejneri

Jedan od naših proizvoda je Long Line kontejner.

Dimenzije kontejnera (L×B×H) su: 13810×2438×2820 mm, unutarnje površine 29,19 m2 koju je moguće iskoristiti i pregraditi na razne načine.

Konstrukcija je izrađena od hladno oblikovanih čeličnih nosača stjenke debljine 4mm, od čelika S235 JR. Njena zaštita se izvodi prema EN ISO standardima sa 2-Komponentnom osnovnom zaštitom i 2-Komponentnim lakom.

Zidovi su izrađeni od vrhunskog termoPIR (poliuretan) panela debljine 100 mm koji imaju odgovarajuća termoizolaciona svojstva, te svojstva na vatrostalnost.

Krov je izrađen od vrhunskog termoPIR (poliuretan) panela debljine 120 mm koji također ima odgovarajuća termoizolaciona svojstva, te svojstva na vatrostalnost.

Podna konstrukcija je izrađena od drvenih gredica, ispunjena mineralnom vunom sa visokim termoizolacionim svojstvima. Gornji sloj je izrađen od presovane iverice P3 od 22 mm (spanplatten). Završni sloj poda čini PVC podna obloga (tarket).

Elektroinstalacije su izrađene prema evropskim standardima sa potrebnim oznakama i atestima. Unutarnja rasvjeta, prekidači, utičnice, senzori, ventilatori, vanjska rasvjeta, alarmni sistemi su prema odgovarajućim standardima i potrebama kupca. Električne grijalice (konvektore) ugrađujemo ovisno o potrebi kupca (jačina).

Prozori i vrata su izrađeni od kvalitetnih PVC profila koji ispunjavanju energetsku efikasnost.

Po željama i zahtejvima kupaca opremamo unutrašnjost kontejnera!