BH Modulbau

„BH Modulbau“ d.o.o. iz Lukavca je firma osnovana u decembru 2015. godine. Firma upošljava 35 zaposlenika različitih profila. Radi se o izuzetno kvalitetnom, edukovanom i iskusnom osoblju, spremnom za realizaciju i najzahtjevnijih projekata.

Firma se bavi proizvodnjom visokokvalitetnih kontejnera prilagodljivih različitim funkcijama. Ono što je izuzetno važno je da se kontejneri brzo prave, prilagodljivi su gotovo svakom okruženju i lako se montiraju i postavljaju na izabranu lokaciju.  Idealni su za stambene i poslovne prostore, ugostiteljske objekte, prodajne centre, radionice, vikendice, garaže, kuhinje, sanitarne prostorije i za niz drugih namjena.

Bez imalo rezerve možemo reči da su ovi kontejneri dugotrajna rješenja. Zasnovani su na glavnoj čeličnoj konstrukciji i otporni su na sve vremenske uslove. Firma BH Modulbau je većim dijelom proizvodnje izvozno orjentirana na različita tržišta, većinom u zemljama Evropske unije, a naročito Njemačke i Austrije, ali se kontejneri različitih namjena prave i za domaće bosanskohercegovačko tržište i zemlje regiona.

Među brojnim firmama koje se bave istom djelatnošću prepoznatljivi smo po kvaliteti i brzini obavljanja dogovorenog posla.

Uz proizvodnju kontejnera firma nudi i, na bosanskohercegovačkom tržištu, jedinstvene usluge rezanja i savijanja limova debljine do 5 milimetara i dužine do 6000 milimetara, uz korištenje savremene mašine namijenjene za te svrhe.

Ranije je gradnja stambenih, poslovnih i drugih objekata bila dug i težak posao. Nacrti, proračuni, različite vrste dozvola, gradnja i druge pojedinosti zahtjevali su duži period.

Uz proizvodnju i usluge koje nudi  firma BH Modulbau objekti za stanovanje, poslovanje ili druge namjene  grade se puno brže i lakše i uz izuzetan kvalitet.

Namjene i vrste kontejnera i modularna gradnja

Firma proizvodi kontejnere u kojima možete stanovati ili raditi, koji mogu biti kuhinjski, sanitarni, kontejneri za gradilišta, obdaništa, studentske centre, kantine, vikendice… i niz drugih namjena. Ono što je izuzetno važno je da se naši kontejneri mogu sklapati u veće prostorije koje se sastoje od dva, tri, četiri i više kontejnera (takozvana modularna gradnja). Firma je učestvovala i realizovala  više projekata modularne gradnje cijelih kuća ili stambenih blokova.

U gradnji kontejnera BH Modulbau koristi materijale koji zadovoljavaju sve potrebne i propisane standarde za tržište Evropske unije,  uz predočavanje potrebnih certifikata.

U saradnji sa kupcima firma nastoji  odgovoriti na sve moguće potrebe, želje i zahtjeve!

Posjedujemo Certifikat EN 1090-1:2009+A1:2011.